Van 1 december t/m 7 januari

De ultieme winterse bestemming in Roermond

Video afspelen

Welkom in de betoverende wereld van
de Winter Fever Arena!

– 1 december 2023 t/m 7 januari 2024 – 

Van 1 december tot en met 7 januari, wordt de betoverende binnenstad van Roermond getransformeerd tot een nieuw en uniek winterevent. Het historische Munsterplein, gelegen in het hart van de stad, wordt het toneel voor de Winter Fever Arena. Een betoverend paviljoen verrijst boven de monumentale kiosk, omhuld door een sfeervolle winterse sfeer. Binnenin biedt het transparante paviljoen een gevarieerd scala aan entertainment voor bezoekers. De hele winter lang zal de binnenstad bovendien prachtig verlicht zijn, waardoor de totale belevingswaarde nog verder wordt verhoogd.

Dompel jezelf onder in deze unieke winterse mix van amusement en gezelligheid, en maak van jouw bezoek of zakelijke gelegenheid een onvergetelijk succes. De Winter Fever Arena biedt een scala aan mogelijkheden.

Kom genieten onder een betoverend dak en creëer herinneringen in de Winter Fever Arena!

Wat hebben we in petto?

RollerSKATE sensatie

Een overdekte rollerskatebaan voor jong en oud. Kom gezellig skaten met vrienden, familie of collega’s. Er is plek voor iedereen want de rollerskatebaan is maar liefst 500 m2 groot!

Gevarieerd entertainment

Live optredens, DJ’s, Silent disco of Business events? Bij Winter Fever Arena is alles mogelijk!

FUN Curling Events

Spelplezier voor alle leeftijden is een must tijdens dit Roermondse winterspektakel! Scholen, vriendenteams, bedrijven en senioren zijn allemaal welkom! Speel gezellig mee!

Groot overdekt terras

Heerlijke winterse gerechten of een verwarmend glaasje glühwein of warme chocomel? Bij Winter Fever Arena geniet je van de lekkerste hapjes en drankjes in feestelijke sferen. Kom proeven!

Sfeervol decor

Dit alles op een volledige overdekt Munsterplein. Aangekleed door gerenomeerde winterevent stylisten. Maak het mee!